Menu Sluiten
Search
Fris

Believe the vipe(r)

Fris

Believe the vipe(r)

Nazomeren doe je met hard seltzers. Trendy blikjes bruis met bite. Wél met wat alcohol, maar zónder kunstmatige toevoegingen. Een snelcursus Viper.

De vloeistof wordt daarna gepurificeerd tot een kristalhelder drankje dat met 4.0% relatief laag in alcohol is. Én maar 96 calorieën per blikje bevat.

Hard seltzers waaiden twee zomers geleden over uit de VS. Intussen is het bruisdrankje ook in Nederland een hippe gast op feestjes en parkpicknicks.

Sommige hard seltzers worden ambachtelijk gebrouwen, andere niet. Viper wél. En dat gebeurt op een zo puur mogelijke manier: zonder toevoeging van kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen en conserveermiddelen.

Het maken van hard seltzer lijkt op bierbrouwen. Zuiver water vormt de basis. Door zesdaagse natuurlijke fermentatie wordt de gewenste smaak en alcoholhoeveelheid bereikt. De vloeistof wordt daarna gepurificeerd tot een kristalhelder drankje dat met 4.0% relatief laag in alcohol is. Én maar 96 calorieën per blikje bevat.

Zo serveer je je Viper

1. Limoenschil of partjes limoen snijden.
2. IJsblokjes toevoegen aan je glas.
3. Met een lepel de blokjes bewegen zodat het glas afkoelt.
4. Rustig langs de rand van het glas de gekoelde Viper inschenken.
5. Garneren met de limoen en genieten.

Viper Lime

Wij zijn Viper hard seltzer, sparkling water met een bite. Vandaar de slang in ons logo. Viper Smaakt fris, als een sprankelend bronwater met een vleugje limoen. Het heeft 4% alcohol en 96 calorieën.
Bestel via ah.nl

Tweaken mag ook

1. Met grapefruitstukjes en rozemarijn.
2. Met sinaasappel en (Thais) basilicum. 3 Met extra limoen en blaadjes munt.

 

 

Viper Cranberry

Wij zijn Viper hard seltzer, sparkling water met een bite. Vandaar de slang in ons logo. Viper Smaakt fris, als een sprankelend bronwater met een vleugje cranberry. Met 4% alcohol en 96 calorieën.
Bestel via ah.nl