Menu Sluiten
Search
Fris

UN POCO DE TOPO

Fris

UN POCO DE TOPO

Oud ontmoet nieuw in Topo Chico. Deze hard seltzer is intussen een populaire mixer voor barkeepers en mixologen geworden.

Eerst een lesje Topografie

Topo Chico is geïnspireerd op het bruisende mineraalwater van Topo Chico, dat in 1895 een bescheiden waterbottelbedrijfje begon in Monterrey, in het noordoosten van Mexico, in deelstaat Nuevo Léon.

Een hard seltzer met een zachte, evenwichtige smaak.

Wat is het, hoe smaakt het?

Topo Chico is bruiswater met alcohol met toegevoegde natuurlijke aroma’s en slechts een snufje suiker – en dus niet alleen relatief laag in alcohol (4.7%) maar ook laag in calorieën (96 kCal). Een hard seltzer met een zachte, evenwichtige smaak. Van drie smaken kun je genieten: Tangy lemon lime, Cherry acai en Tropical mango.

Mixen? Hoe dan?

1. Voeg enkele stukjes jalapeño, een paar limoenparten en een scheutje sinaasappelsap toe aan je Topo Chico Tangy lemon lime.

2. Meng Topo Chico Tangy lemon lime met partjes aardbei, een paar blaadjes munt en een scheutje Monin Vanillesiroop.

TOPO CHICO TANGY LEMON LIME

Alcoholhoudende bruisende drank met citroen-limoen smaak. De mix van voorspelbare en onverwachte ingredienten zorgen voor een fantastische smaak..
Bestel via ah.nl

 

3. Kneus enkele blauwe bessen en bramen in je longdrinkglas. Vul aan met Topo Chico Cherry acai en een klein scheutje Karvan Cévitam Cherry siroop 0% suiker.

TOPO CHICO CHERRY ACAI

Alcoholhoudende bruisende drank met kersen- en acaismaak. De mix van voorspelbare en onverwachte ingrediënten zorgen voor een fantastische smaak..
Bestel via ah.nl

 

4. Meng naar smaak 2 delen Topo Chico Tropical mango met 1 deel AH Vers sap ananas meloen mango.

5. Mix gelijke delen Topo Chico Tropical mango met versgeperst grapefruitsap.

TOPO CHIC TROPICAL MANGO

Alcoholhoudende bruisende drank met tropische vruchtensmaak. De mix van voorspelbare en onverwachte ingrediënten zorgen voor een fantastische smaak.
Bestel via ah.nl