Menu Sluiten
Search
Fris

KERSENWATER

Fotografie Sigurd Kranendonk Styling – Drinks-styling Ellen Hoste – Sophie van Kleef Receptuur Martine Steenstra
Fris

KERSENWATER

Water met een takje munt, da’s zo 2021. We openen een nieuwe waterwereld. Wees crea met je water. Da’s dan weer zeer 2022. Waarom zou je niet? ’t Is geen scheikunde en duurt maar een paar minuten.

Fotografie Sigurd Kranendonk Styling – Drinks-styling Ellen Hoste – Sophie van Kleef Receptuur Martine Steenstra
Personen
6
Duur
5
min + 5 uur wachttijd

Ingrediënten

  • 15 verse kersen
  • 150 ml Karvan Cévitam Framboos Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml)
  • 50 ml Karvan Cévitam Cherry Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml)
  • 1 rode pruim
  • 1 nectarine
  • AH Bronwater Licht Sprankelend (fles 1,5 liter)

Bereiden

Ontpit 15 verse kersen, doe ze in een ijsblokjesvorm, vul aan met water en zet ca. 5 uur in de vriezer of tot ze bevroren zijn.

Schenk 150 ml Karvan Cévitam Cherry Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Halveer 1 rode pruim en 1 nectarine, verwijder de pitten, snijd het vruchtvlees in partjes en doe ze er met de kersenijsblokjes bij.

Vul aan met gekoeld AH Bronwater Licht Sprankelend (fles 1,5 liter).

KARVAN CÉVITAM KERSEN SIROOP 0% SUIKER TOEGEVOEGD

Nieuwe smaak in het Karvan assortiment. Giet eens ’n scheutje in je 0.0 witbier!
Bestel via ah.nl