Menu Sluiten
Search

Over Nolow

Over Nolow

NoLow is een magazine, of noem het ‘een gids’, met inspiratie om bewuster te drinken. Een vrolijke bron van hulp om te genieten zonder of met minder alcohol en dranken zonder of met minder suiker. Bewust borrelen anno nu, daar staat NoLow voor.

Genieten mag. Zeker!

En na het lezen van dit magazine van Albert Heijn weet je: dat kan beslist ook met dranken die lager in alcohol en lager in suiker zijn. De route naar succes is: meer smaak en meer creativiteit. Zonder gedoe. Dat is de basisgedachte achter de recepten in NoLow – vernoemd naar no sugar en no alcohol en low sugar en low alcohol dranken. En hé, wat is er tegenwoordig veel aanbod! Kijk maar in de schappen van jouw Albert Heijn.

 

Het werd tijd voor dit magazine. Want hoe vaak heb je al op een feestje gestaan en gedacht: ik wil wél de bite, maar niet de buzz? Tsja, wat drink je dan? Wij zeggen: water-plus, easy mocktails, suikervrij fris- dranken met een spannende smaak(twist), 0.0 bieren die niet van alcoholhoudend gerstenat zijn te onderscheiden, tonic waters met extra oomph; ga zo maar door. En lees vooral verder. Zo lékker kan bewuster drinken dus zijn. Minder is hier meer. Meer smáák.

 

COLOFON

 

Albert Heijn Category Management
Roderick Rasquin, Menno van Schie, Bram Weideveld

 

Albert Heijn Media Services
Bianca Heemskerk, Elijah Jonker, Marlous Nieuwenhuis

 

Concept & creatie
Ico van Rheenen, creative director PaperLive
Gordon’s Alcohol Free & Tonic 0.0 Ready to serve (met wat citroen).
Naar een idee van Birgit van Hees (AH)

 

Design
Wolter Top

 

Medewerkers

Romualdo Faura, Wendie Hagen, Lars Hamer, Anke ter Heide, Ellen Hoste, Vivian Keulards, Sophie van Kleef, Sigurd Kranendonk, Sharon Kreischer, Saskia Lelieveld, Claartje Lindhout, René Mesman, Monique Overbeeke, Nanouk van Ramshorst, Jelle Rietveld, Martine Steenstra, Irma Veelo, Sander van Werkhoven.

 

Website
Duet Digital

 

© Albert Heijn, Zaandam 2022

NOLOW magazine #02

Magazine voor bewuster drinken.

o.a. paradijselijke mocktails, roze zomerdrankjes, ice, ice, ice teas & alles over 0.0 bieren

bekijk magazine

NOLOW magazine #01

Magazine voor bewuster drinken.
bekijk magazine