Menu Sluiten
Search
0.0 Bier

Sport
+
0.0 bier

FOTOGRAFIE JELLE RIETVELD FOTOGRAFIE-ASSISTENT GHITA ABHELAKH (FOOD)STYLING & RECEPTUUR SOPHIE VAN KLEEF
0.0 Bier

Sport
+
0.0 bier

Hydrateren kun je leren. Wie lekker sport, houdt zijn energie- en vochtpeil bewust op orde. Zonder suiker en zonder alcohol graag – ook in de derde helft. Plak er in dat geval gerust een vierde aan vast.

FOTOGRAFIE JELLE RIETVELD FOTOGRAFIE-ASSISTENT GHITA ABHELAKH (FOOD)STYLING & RECEPTUUR SOPHIE VAN KLEEF

GROLSCH RADLER CITROEN 0.0%

Er zijn meerdere verhalen over de herkomst van Radler. Een van de bekendste is die over een kastelein uit de buurt van München, Frans Xavier Kugler. Het terras van zijn zaak was populair bij fietsers – ‘Radlers’. Op een dag in 1922 was het zo druk dat hij zonder bier dreigde te komen zitten. Hij besloot het pils dat er nog was aan te lengen met citroenlimonade. Dat viel zo in de smaak dat het op de kaart is blijven staan. Anno 2022 – Radler is dit jaar honderd geworden! – is het drankje onverminderd populair, de alcoholvrije versie evenzo. Grolsch Radler citroen 0.0% is een verfrissende dorstlesser voor iedereen die vindt dat bier af en toe wel een ‘zoetje’ kan gebruiken. Serveer ’m op maximaal 5 °C. En geniet ervan tijdens of na het sporten – dat hoeft niet per se wielrennen of mountainbiken te zijn.

bestel nu

Echt gebrouwen en gemixt met echt vruchtensap. Dus echt fris. Licht zoet met de verfrissende smaak van citroen. Lekker bij pizza of romige citroenpasta.
Bestel via ah.nl

BAVARIA 0.0% IPA

Laten we niet vergeten dat Bavaria de grond- legger van de (serieus te nemen lichting) alcoholvrije bieren is. Zo. Dat is gezegd. Wees daarom dus niet verbaasd als je hoort dat deze 0.0% IPA van het Brabantse biermerk al diverse malen werd bekroond als een van de beste bieren in zijn soort. Hij smaakt zoals je hoopt: vol hoppig, toegankelijk bitter, licht zoet en ook tropisch-fruitig. Je drinkt deze alcoholvrije India pale ale bijvoorbeeld bij een hamburger met frites of bij een Indiase curry. Of bij lekker peperige romaine-slaschuitjes. Een beetje pit, daar kan deze IPA prrrima tegenop.

 

 

bestel nu

Een verrassend toegankelijk 0.0% bier met een hoppig karakter. Gebrouwen met 4 unieke hopsoorten en natuurlijk mineraalwater uit eigen bron.
Bestel via ah.nl
Laten we niet vergeten dat Bavaria de grondlegger van de alcoholvrije bieren is.