Menu Sluiten
Search
0.0 Bier

HAPPY HOURS 0.0

0.0 Bier

HAPPY HOURS 0.0

Alcoholvrij bier kan altijd. Bij de lunch. Bij de picknick. Op het strand. Bij de BBQ. In de derde helft. Op de festivalcamping. Vaker happy hour met 0.0 betekent vaker genieten van memorabele zomermomenten.

KIES VAKER VOOR VERANTWOORD GENIETEN. BE HAPPY.

AMSTEL RADLER CITROEN

is de favoriete Radler van Nederland. Het is een mix van Amstel bier, het vriendenpilsener dat al sinds 1870 wordt gebrouwen, en citroenwater. Dubbel verfrissend dus. Of je nu voor de 2.0 of 0.0 gaat – in blik of fles. Kies de 0.0-variant na het sporten of een andere inspanning of bij een picknick, BBQ of ander event.

Amstel Witbier Radler 0.0%.

Een warm welkom voor een nieuwe vriend tijdens al jouw zomergelegenheden: Amstel Witbier Radler 0.0%. Deze super zomerse innovatie is een verfrissende mix van witbier en citroensap. De zachte smaak van alcoholvrij witbier dus, gecombineerd met de frisheid van Radler. Laag in suikers en calorieën, lekker doordrinkbaar. Verkrijgbaar in blik en fles.

Bestel via ah.nl

SKUUM & STRAND

Texels Skuumkoppe, hét vlaggenschip van de Texelse Bierbrouwerij, is een romig tarwebier met een licht zoete afdronk en hints van karamel en abrikoos. Dit speciaalbier, dat zijn naam ontleent aan de witte koppen op de golven van de zee, is niet alleen Texels trots, maar al jaren een landelijke favoriet. De Skuumkoppe is er nu ook in een alcoholvrije variant en dat is goed nieuws voor iedereen die op de eerste plaats van speciaalbier houdt en op de tweede plaats niet voor de procenten wil gaan. Ideaal voor tijdens een wandeling, op het terras of op het strand bijvoorbeeld.

TEXELS SKUUMKOPPE 0.0

Karaktervol tarwebier naar recept van de vertrouwde Skuumkoppe maar zonder alcohol. Licht zoet en fruitig (karamel, abrikoos). Beach-bier zonder buzz.

Bestel via ah.nl

FRIS & ZACHT

Je vroeg het je af, maar durfde het misschien niet te vragen: wat is Heineken Silver? Dit: een nieuwe vorm van verfrissing met een extra zachte smaak. Een licht, lager in alcohol (en calorieën), easy-going biertje met de kenmerkende smaak van Heineken. Alleen nóg verfrissender, met 4% alcohol. Heineken Silver wordt tijdens het brouwen minimaal drie dagen ijskoud gelagerd, namelijk bij een temperatuur van -1 graad Celsius. Dit geeft het de tijd om gekoeld en fris een gebalanceerd bier te vormen met een subtiele afdronk. ‘Deze zachte, toegankelijke smaak past perfect bij de ongecompliceerde, echte momenten met je vrienden’, zegt de brouwer. In het park, op het terras, bij het zwembad, op een festival. Jij kiest.

HEINEKEN SILVER*

Extra verfrissend bier met een zachte smaak en slechts 4% alcohol, verkrijgbaar in blik en fles. Gebrouwen met 100% groene energie. Goed gekoeld (3 à 4 graden Celsius) het allerlekkerst.

* Dit product is lager in alcohol, maar niet alcoholvrij.

Bestel via ah.nl