Menu Sluiten
Search
Mocktails

VIRGIN GRASSHOPPER

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
Mocktails

VIRGIN GRASSHOPPER

Plaatjes zijn het, pláátjes. Maar vooral perfecte, fruitige en dorstlessende no-buzz bowl-mocktails op basis van jouw zero sugar iced tea favo’s en hippe botanische frisdranken. Pak die pitchers, bel je vrienden, let’s play.

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
SCRABBLE, KAART- SPELEN, PITCHERS: EEN PERFECTE AVOND MET VRIENDEN
Personen
8-12
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 3 kiwi’s
  • 2 Granny Smith appels
  • 1 pak Fuze Tea Green Tea Apple Kiwi no sugar (1,5 liter)
  • 1⁄2 zak ijsblokjes (à 1 kg)
  • 1⁄2 komkommer
  • 3-4 el agavesiroop (optioneel)
  • 1 fles AH Mineraalwater Licht Sprankelend (1,5 liter)

Bereiden

1
Schil de kiwi’s en snijd ze in (halve) plakjes. Snijd de appels in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in flinterdunne partjes. Doe ze met de Fuze Tea Green Tea Apple Kiwi no sugar en de ijsblokjes in een megapitcher.

2
Schaaf met een kaasschaaf of dunschiller lange linten van de komkommer en voeg ze toe. Voeg het basilicum en (als je toch een extra zoetje wilt) de agavesiroop toe, roer goed en vul aan met mineraalwater.

SNACK ERBIJ? Schep een toefje zuivelspread light (kan ook met een spuitzak) op een plakje komkommer en garneer met een bolletje wasabi.

Fuze Tea no sugar

Fuze Tea no sugar is bereid met stevia, een vrij dure zoetstof. Stevia is afkomstig uit de stevia-struik die in Zuid-Amerika groeit. De blaadjes bevatten stoffen die wel 200 keer zoeter zijn dan gewone suiker. Stevia is natuurlijk, veilig en caloriearm.