Menu Sluiten
Search
Mocktails

ORANGE MONKEY

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
Mocktails

ORANGE MONKEY

Plaatjes zijn het, pláátjes. Maar vooral perfecte, fruitige en dorstlessende no-buzz bowl-mocktails op basis van jouw zero sugar iced tea favo’s en hippe botanische frisdranken. Pak die pitchers, bel je vrienden, let’s play.

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
SCRABBLE, KAART- SPELEN, PITCHERS: EEN PERFECTE AVOND MET VRIENDEN
Personen
4
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 1 rode peper
  • 2 cm verse gember
  • 1 sinaasappel (schoongeboend)
  • 1⁄2 zak crushed ice (à 1 kg)
  • 300 ml versgeperst sinaasappelsap
  • 300 ml wortelsap (fles 750 ml, Zonnatura)
  • 2 blikjes The Organics by Red Bull Black Orange (à 250 ml)

Keukenspullen

  • Kleine pitcher

Bereiden

1
Zorg dat de ingrediënten lekker koud zijn.

2
Verwijder het steeltje en de zaadlijsten van de peper en snijd het vruchtvlees in ringetjes. Rasp 1 theelepel van de gember op een fijne rasp. Snijd de sinaasappel in dunne plakjes en snijd die weer in vieren.

3
Meng het crushed ice met de peper, gember en sinaasappelpartjes in een kleine pitcher (of verdeel alles over 4 glazen) en schenk het sinaasappel -en wortelsap erbij. Roer goed en vul aan met The Organics by Red Bull Black Orange.

SNACK ERBIJ? Schep een toefje hummus gegrilde groente (bakje 200 g) op een blauw maïstortilla- chipje (zak 150 g, La Morena) en garneer met een gehalveerd geel tomaatje (tomatenmix, bakje 400 g).

THE ORGANICS BY RED BULL BLACK ORANGE

Licht bittere en verfrissend fruitige biologische (niet-suiker- vrije) frisdrank van natuurlijke ingrediënten met de subtiele smaak van sinaasappel.
Bestel via ah.nl

 

* The Organics varianten bevatten suiker en dus drink je ze met mate, net als alle andere suikerhoudende dranken. Dan passen ze in een gevarieerd voedingspatroon. En al zeker zoals hier, gemixt met wortelsap en sinaasappelsap.

Deze Orange Monkey is losjes gebaseerd op het recept voor de mocktail Morning Glory, te vinden op redbull.com. Daar tref je ook mock- tailrecepten voor The Organics varianten Purple Berry en Viva Mate aan