Menu Sluiten
Search
Mocktails

BATU KOMBUCHA MOCKTAIL

Mocktails

BATU KOMBUCHA MOCKTAIL

BATU, zo noemen ze in Mongolië de moed en kracht om nieuwe dingen te doen. Om deze kombucha te ontdekken heb je van elk een ietsepietsie nodig. Hoe drink je BATU? Zoals jíj wilt. Jij bent de ontdekker.

Omdat een glas BATU sóms net even anders mag, vinden wij.

Ingrediënten

  • 10 frambozen
  • handvol ijsblokjes
  • 1⁄2 citroen
  • 2 cm ongeschilde gember
  • BATU Kombucha ginger & lemon
  • citroenijsje

Bereiden

Prak 10 frambozen (vers of ontdooid uit de diepvries) fijn met een vork en doe ze in een glas. Voeg een handvol ijsblokjes toe. Snijd een 1⁄2 citroen in dunne partjes en 2 cm ongeschilde gember in flinterdunne plakjes en doe ze erbij. Vul aan met BATU Kombucha ginger & lemon.

Serveer – als 100 procent suikervrij niet je eis is – met een citroenijsje (mini-fruitijsjes, doos 15 stuks) op het glas. Omdat een glas BATU sóms net even anders mag, vinden wij.

BATU KOMBUCHA GINGER & LEMON

Lichtbruisende en verfrissende suikervrije drank, op basis van biologisch gefermenteerde thee. Het heeft een avontuurlijke smaak en productiewijze. Ontdek ook de variant Passion Fruit & Hop
Bestel via ah.nl