Menu Sluiten
Search
Fris

H20+

Fotografie Sigurd Kranendonk Styling – Drinks-styling Ellen Hoste – Sophie van Kleef Receptuur Martine Steenstra

Water met een takje munt, da’s zo 2021. We openen een nieuwe waterwereld. Wees crea met je water. Da’s dan weer zeer 2022. Waarom zou je niet? ’t Is geen scheikunde en duurt maar een paar minuten.

Fotografie Sigurd Kranendonk Styling – Drinks-styling Ellen Hoste – Sophie van Kleef Receptuur Martine Steenstra

PEACH PUNCH

Zet 400 ml AH Rooibos Perzik Mango thee (2 minuten trekken) en laat 30 minuten afkoelen. Schenk in een kan of karaf. Halveer 2 wilde perziken (of 1 grote), verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in partjes. Pel 1 mandarijn en snijd in plakjes. Doe het fruit met een flink glas ijsblokjes in de karaf. Vul aan met gekoeld Crystal Clear Sparkling Peach (fles 1,5 liter). Spice it up, als je dat lekker vindt, met een paar plakjes verse rode peper.

CRYSTAL CLEAR SPARKLING PEACH

Koolzuurhoudende frisdrank met de verfrissende smaak van perzik. Zonder suiker, slechts 1 kCal.
Bestel via ah.nl

FRAMBOWA

Doe 15 verse frambozen in een ijsblokjesvorm, vul aan met water en zet ca. 5 uur in de vriezer of tot ze bevroren zijn. Schenk 150 ml Karvan Cévitam Framboos Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Snijd 1 sinaasappel in plakjes en doe ze met de frambozenijsblokjes en 3 eetlepels vloeibare honing in de karaf. Kneus 2 steranijs in een vijzel of met de platte kant van een mes en voeg ze toe. Vul aan met gekoeld AH Bruisend Mineraalwater Bloedsinaasappel (fles 1,5 liter).

KARVAN CÉVITAM FRAMBOOS SIROOP 0% SUIKER TOEGEVOEGD

Bron van vijf vitaminen: B3, B5, B6, C en E. Met wel 75 procent fruit.
Bestel via ah.nl

AARDBEIENWATER

Schenk 150 ml Karvan Cévitam Aardbei Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Verwijder de kroontjes van 150 gram aardbeien, halveer ze en voeg ze toe. Snijd 3 plakken van 1-1,5 cm van een miniwatermeloen, verwijder de schil, snijd in driehoeken en doe ze erbij. Kneus 1 theelepel peperkorrels in een vijzel of met de platte kant van een mes en doe ze met een flink glas ijsblokjes erbij. Voeg een paar takjes verse koriander toe en vul aan met gekoeld AH Mineraalwater Koolzuurhoudend (fles 1,5 liter).

Karvan Cévitam 0% Suiker toegevoegd aardbei siroop

Maak meer van je water met de Karvan Cevitam siropen. Onze dynamische combinaties van fruit helpen jou om je water een heerlijke smaak te geven. Verras jezelf!
Bestel via ah.nl

ROMIGE BOSVRUCHTEN BRAMBLE

Schenk 150 ml Karvan Cévitam Bosvruchten Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Halveer 1 vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Voeg het stokje en het merg toe. Doe er een flink glas ijsblokjes bij en voeg 150 gram verse bramen toe. Vul aan met gekoeld AH Bronwater Licht Sprankelend (fles 1,5 liter) en een scheutje gecondenseerde melk (Friesche Vlag blikje 397 g).

KARVAN CÉVITAM BOSVRUCHTEN SIROOP 0% SUIKER TOEGEVOEGD

Een van de populairste siropen in het Karvan-aanbod. Minder dan 10 kCal in je glas.
Bestel via ah.nl

KERSENWATER

Ontpit 15 verse kersen, doe ze in een ijsblokjesvorm, vul aan met water en zet ca. 5 uur in de vriezer of tot ze bevroren zijn. Schenk 150 ml Karvan Cévitam Cherry Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Halveer 1 rode pruim en 1 nectarine, verwijder de pitten, snijd het vruchtvlees in partjes en doe ze er met de kersenijsblokjes bij. Vul aan met gekoeld AH Bronwater Licht Sprankelend (fles 1,5 liter).

KARVAN CÉVITAM KERSEN SIROOP 0% SUIKER TOEGEVOEGD

Nieuwe smaak in het Karvan assortiment. Giet eens ’n scheutje in je 0.0 witbier!
Bestel via ah.nl

GEMBER CASSISWATER

Schenk 75 ml Karvan Cévitam Cassis Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) en 75 ml Karvan Cévitan Citroen Siroop 0% suiker toegevoegd (fles 750 ml) in een kan of karaf. Schenk er 50 ml biologische gember- siroop (AH, fles 500 ml) bij. Snijd 4 cm verse gember in dunne plakjes en doe ze er samen met 2 kaneelstokjes bij. Doe er een flink glas ijsblokjes bij en voeg 100 gram blauwe bessen toe. Vul aan met gekoeld AH Bruisend Mineraalwater Citroen (fles 1,5 liter).

KARVAN CÉVITAM CASSIS SIROOP 0% SUIKER TOEGEVOEGD

Drie bramen en vijf blauwe bessen in een glas, even stampen, scheut siroop en dan bruiswater erbij: daar is je snelste ‘bramble’.
Bestel via ah.nl

LEMON & LIME

Snijd 1⁄2 limoen in dunne plakjes en een 1⁄2 citroen in partjes. Snijd 1 stengel citroengras in 3 stukken en kneus ze in een vijzel of met de platte kant van een mes. Doe alles met 6 ijsblokjes in een longdrinkglas en vul aan met Charlie’s Organics Sparkling Lemon (blikje 33 cl).

CHARLIE’S ORGANICS LEMON

Charlie’s Organics is, zoals de naam al zegt, een (nieuw) bruisend water met een vleug biologisch fruit. Zonder toegevoegde suiker of conserveringsmiddelen. Verkrijgbaar in de smaken Lemon, Grapefruit en Raspberry & Lime.
Bestel via ah.nl

GRAPEFRUIT & BASIL

Snijd grapefruit in plakjes en snijd 5 blokjes ananas (bakje 250 g) kleiner. Doe het fruit met 6 ijsblokjes in een groot wijnglas en vul aan met Charlie’s Organics Sparkling Grapefruit (blikje 33 cl). Garneer met 1 takje basilicum.

CHARLIE’S ORGANICS SPARKLING GRAPEFRUIT

Bruisend water met een vleug biologisch fruit. 100 procent vegan en 0 gram suiker. Probeer ook: Sparkling Lemon en Sparkling Raspberry & Lime.
Bestel via ah.nl

MANGO PASSIE A-GO-GO

Schil 1⁄2 mango en snijd het vruchtvlees in lange plakjes. Vul een glas met ijsblokjes en plakjes mango en schenk er 30 ml Tesseire Passion Fruit Martini Vruchtensiroop 0% sugar (fles 0,6 liter) bij. Schenk er vervolgens 50 ml Alpro Coconut gekoeld (pak, 1 liter) en 75 ml AH Vitamin Drink Mango Guave 0% (fles 0,5 liter) bij. Vul aan met AH Mineraal- water Koolzuurhoudend (fles 1,5 liter). Garneer als je wilt met 1 partje mango (met schil) op de rand van het glas.

TEISSEIRE passion fruit VRUCHTENSIROOP 0% SUGAR

Tesseirre is een siropenmerk dat al driehonderd jaar bestaat: voeg negen delen water toe en één deel van je favoriete siroop, et voilà. Bij Albert Heijn vind je wel tien varianten met 0% suiker
Bestel via ah.nl

VIRGIN KOKOS MOJITO

Snijd 1 limoen in partjes en halveer ze. Kneus ze met 6 muntblaadjes met een stamper in een glas met stevige bodem. Vul het glas met ijsblokjes, 1 eetlepel zongerijpte kokosnootstukjes (bakje 90 g) en schenk er 30 ml Tesseire Mojito Vruchtensiroop 0% sugar (fles 0,6 liter) bij. Schenk er vervolgens 50 ml AH Kokoswater (pak 1 liter) bij. Vul aan met gekoeld AH Bruisend Mineraalwater Munt (fles 1,5 liter). Garneer als je wilt met 1 takje verse munt.

TEISSEIRE MOJITO VRUCHTENSIROOP 0% SUGAR

Zonder suiker, zonder aspartaam, zonder kunstmatige kleurstoffen. Mét heel veel munt-, citroen- en limoensmaak van echt fruit.
Bestel via ah.nl