Menu Sluiten
Search
Food

ROMIGE CITROENPASTA

Food

ROMIGE CITROENPASTA

Wie lekker sport, houdt zijn energie- en vochtpeil bewust op orde. Zonder suiker en zonder alcohol graag – ook in de derde helft. Plak er in dat geval gerust een vierde aan vast

Ingrediënten

  • 75 gram tagliatelle
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 1 gesnipperde ui
  • 1 fijngesneden teentje knoflook
  • 1 biologische citroen
  • 80 gram mascarpone 80+
  • pecorino romano
  • basilicum

Bereiden

Kook 75 gram tagliatelle gaar volgens de beschrijving op de verpakking in een pan met ruim kokend water met zout en 1 eetlepel olijfolie. Fruit onder- tussen in een steelpan 1 gesnipperde ui en 1 fijngesneden teentje knoflook in 1 eetlepel olijfolie.

Rasp de schil van 1 biologische citroen, pers het sap uit en voeg beide toe aan de ui en knoflook. Voeg meteen ook 80 gram mascarpone 80+ toe en meng op laag vuur tot een romige saus. Meng de saus met de gekookte tagliatelle.

Breng op smaak met versgemalen peper, basilicum en geraspte pecorino romano.

lekker met GROLSCH RADLER CITROEN 0.0%

Echt gebrouwen en gemixt met echt vruchtensap. Dus echt fris. Licht zoet met de verfrissende smaak van citroen. Lekker bij pizza of romige citroenpasta.
Bestel via ah.nl