MAAK KANS OP EEN...

Met deze vier prijzen wordt suikerarm en alcoholvrij drinken (en eten) deze zomer dubbel lekker genieten, dus... jump in, doe mee, enjoy.

Menu Sluiten
Search
Food

NIP & DIP

Japan is hot. Als inspiratiebron voor de drankenén foodwereld. Zo drink je cool – zonder alcohol – én hap je hip met deze drie heerlijke Mitsuba rijstcrackers. Belegd, met een dip, of puur.

Voor
3 sandwiches

Ingrediënten

  • 1 el gehakte gember
  • 1 tl zwart sesamzaad
  • 4 el mayonaise
  • Mitsuba rijstcracker

Bereiden

1.
Rasp 1 el gehakte gember (Go-Tan) of versgeraspte gember en 1 tl zwart sesamzaad (Saitaku) met 4 el mayonaise (bijv. Saitaku Japanese style mayo).

2.
Dip er je favoriete Mitsuba rijstcracker in.

MITSUBA SEA SALT

Beleg met wasabi mayo (bijv. Mayoneur), cocktailgarnaal en tuinkers.

Bestel via ah.nl

MITSUBA WASABI

Beleg met geprakte sojabonen (AH), gerookte zalm en poké sprinkle (Saitaku).

Bestel via ah.nl

MITSUBA BLACK SESAME

Beleg met kimchi (Jongga, Smaakt of Kesbeke), gesmolten kaas en fijngesneden lente-ui.

Bestel via ah.nl