Menu Sluiten
Search
WIN

Win een botanisch Lowlander etentje voor 2

WIN

Win een botanisch Lowlander etentje voor 2

Zin in een avondje vol heerlijke plant based-gerechten in combi met de bekende Lowlander botanische dranken? Doe dan mee met deze toffe actie.

Meedoen?

Vijf winnaars maken we blij met een een diner voor 2 in het Lowlander Botanical Bar & Restaurant (t.w.v. €75), dé nieuwe bier-hotspot in Amsterdam-Noord! Daar ga jij deze zomer genieten van een heerlijke avond. Het menu biedt een frisse kijk op bekende klassiekers, waarbij elk gerecht wordt bereid met kruiden, specerijen en technieken die ervoor zorgen dat het meeste uit elke smaak wordt gehaald en behouden. Daarbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van overtollige ingrediënten en van producten van lokale, biologische en milieubewuste leveranciers. En natuurlijk is er een creatief aanbod van botanisch gebrouwen bieren (zowel met als zonder alcohol), botanische soda’s, verse theeën, 100% natuurlijke sappen en botanische cocktails.

 

Kans maken?

Laat ons weten wie jij als date meeneemt naar het diner bij het Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam-Noord en waarom. Daarnaast leuk als je ons volgt op Instagram via @nolowmagazine.nl. Op vrijdag 30 juni maken we op deze pagina bekend wie de winnaars zijn. Zij ontvangen ook persoonlijk bericht via de mail.

 

Email je naam, leeftijd en laat ons weten wie jij als date meeneemt naar het diner.

Email ons

 

  • De NoLow magazine actie van het Lowlander Botanisch etentje loopt van zondag 21 mei 12 uur t/m vrijdag 30 juni 2023 12 uur.
  • De vouchers t.w.v. €75 (voor max 2 pers.) zijn geldig tot en met 31 oktober 2023.
  • In te wisselen in het Lowlander Botanical Bar & Restaurant in Amsterdam-Noord aan het Gedempt Hamerkanaal 201.
  • Deelname vanaf 18 jaar, alleen geldig voor inwoners uit Nederland.
  • Een jury beoordeelt de prestaties en kiest de winnaars. Na afloop van de actie worden de inzendingen en mailadressen verwijderd.
  • Klik hier voor de volledige actievoorwaarden 2023.