Menu Sluiten
Search
Mocktails

ROZENLIMONADE MET BLAUWE BESSEN EN LYCHEE

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
Mocktails

ROZENLIMONADE MET BLAUWE BESSEN EN LYCHEE

Botanisch no-buzz borrelen is de bom. Deze easy mocktail is jouw ticket to the tropics.

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
BOTANISCHE DRANKEN ZIJN (AMBACHTELIJK) GEBROUWEN OF GEÏNFUSEERD MET (EXTRACTEN VAN) KRUIDEN, VRUCHTEN, PLANTEN, BLOEMEN – ‘ALLES UIT DE TUIN’
Personen
4
Duur
10
min

Ingrediënten

  • 2 el himalayazout
  • ijsblokjes
  • 4 lychees (+ extra om te garneren)
  • 1 fles Fentimans Rose Lemonade* (0,75 liter)
  • 4 takjes rozemarijn of Thais basilicum

Bereiden

1
Strooi het himalayazout op een bordje. Maak de randen van 4 tumblerglazen vochtig (met water) en doop ze in het zout.

2
Verdeel de ijsblokjes, blauwe bessen en lychees over de glazen en vul aan met Fentimans Rose Lemonade. Garneer met rozemarijn of Thais basilicum en eventueel ‘lycheebloemen’.

TIP Tweak met een scheut ’t IJ Vrijwit of Gordon’s Alcohol Free 0%.

FENTIMANS ROSE LEMONADE

Gemaakt met de zuivere otto-rozenolie afkomstig uit de vallei van Kazanlak. Niet suikervrij, wel heel lekker.
Bestel via ah.nl