Menu Sluiten
Search
Mocktails

LIPTON ICE TEA GREEN MANGO COOLER

FOTOGRAFIE RENE MESMAN STYLING NANOEK VAN RAMSHORST DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
Mocktails

LIPTON ICE TEA GREEN MANGO COOLER

Ice tea is inmiddels een frisdrankgenre op zich. Geniet deze zomer van alle bekende en fonkelnieuwe funky ice teas. Puur of als basis in snelle maar spectaculaire mocktails. 

FOTOGRAFIE RENE MESMAN STYLING NANOEK VAN RAMSHORST DRANKENSTYLING CLAARTJE LINDHOUT RECEPTUUR MARTINE STEENSTRA
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 2 sinaasappels
  • ca. 8 ijsblokjes
  • 1⁄2 mango
  • 400 ml Lipton Ice Tea Green Mango Zero

Keukenspullen

  • Prikkers

Bereiden

1.
Snijd 4 plakjes van 1 sinaasappel, snijd ze een beetje in zodat je ze een draai kunt geven en verdeel ze met de ijsblokjes over 2 glazen. Pers de rest van de sinaasappel uit en verdeel over de glazen.

2.
Verwijder de schil van de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1,5 cm. Rijg de blokjes aan prikkers. Schenk de Lipton Ice Tea Green Mango Zero erbij en garneer met de mangoprikkers.

TIP!
Hoe zijn jouw snijvaardig- heden? Snijd eens een mooie bloem of vlinder van de mango, zoals je weleens op Instagram voorbij ziet komen.

Serveer met een klein bolletje vanille-ijs voor een soort Solero-effect.

GROEN WEETJE

Sinds 2015 is alle Lipton thee afkomsting van Rainforest Alliance Certified theeplantages. Samen met RFA maakt Lipton theeteelt duur- zamer en verbetert het werkomstandigheden op plantages. Daarbij heeft Lipton sinds 2000 meer dan 1,3 miljoen bomen geplant om de biodiversiteit op thee- plantages in Kericho, Kenia te bevorderen.

LIPTON ICE TEA GREEN MANGO ZERO *

Lekker licht en exotisch van smaak. Deze ice tea op basis van groene thee is volledig suikervrij. Heerlijk dorstles- send. Een fonkelnieuwe Lipton-hit.

Bestel via ah.nl

* Niet in elke Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl.