Menu Sluiten
Search
Mocktails

Gordon’s ready-to-serve Gin&Tonic

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
Mocktails

Gordon’s ready-to-serve Gin&Tonic

Gordon’s ken je als premium gin. Bijna 250 jaar geleden richtte Alexander Gordon de distilleerderij op in Londen. Ondertussen zijn er naast de klassieke London Dry Gin meerdere varianten verkrijgbaar.

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra

ready to enjoy

In het schap bij Albert Heijn vind je diverse zogeheten ready-to-serves van Gordon’s: blikjes waarin Gordon’s London Dry Gin en Gordon’s Pink Gin al zijn gemixt met Schweppes tonic. Daarvan geniet je dus direct nadat je het blikje hebt geopend.

Nu is er van de meest gedronken ready-to-serve G&T in Nederland een sprankelende alcoholvrije versie

Nu is er van de meest gedronken ready-to-serve G&T in Nederland een sprankelende alcoholvrije versie: Gordon’s Alcoholfree & Tonic, met daarin ook een vleugje limoen. Je kunt deze ready-to-serve natuurlijk garneren of tweaken, of zelfs mixen zoals wij hebben gedaan op de pagina’s hiervoor, maar als je voor gemak kiest en direct wilt genieten, bijvoorbeeld tijdens een vroege- herfstpicknick, een Netflix-dinsdag- avond of nazomerse BBQ, dan hoef je maar één ding te doen: ervoor zorgen dat je blikjes Gordon’s Alcoholfree & Tonic gekoeld zijn en er meteen na openen van genieten. Of zijn dat twee dingen? In ieder geval: absoluut no fuss – en ook geen buzz. Gordon’s is your friend. Voor bijzondere momenten. Of om ‘gewone’ gelegenheden extra sparkle te geven.

Gordon’s Alcoholvrij 0%

Gordons 0.0% is de alcohol vrije gin en tonic variant van gordon’s! En alvast gemixt, zo kan je altijd en overal van gin en tonic genieten.
Bestel via ah.nl

VLIERENFLUIT MOCKTAIL

Vul een longdrinkglas met een hand- vol ijsblokjes. Trek met de kaas- schaaf een paar mooie linten van een komkommer en doe ze in het glas. Schenk er 100 ml Gordon’s Alcohol Free 0% sugar (blikje 250 ml) bij. Vul aan met 150 ml Fentimans Elderflower* (blikje 250 ml). Houd je van zoet? Voeg dan 1-2 theelepels AH Biologisch Vlierbloesemsiroop (fles 0,5 liter) toe. Garneer in het seizoen met een scherm vlierbloesem en een rietje.