Menu Sluiten
Search
Mocktails

ANANAS-GEMBER ‘SHRUB’

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
Mocktails

ANANAS-GEMBER ‘SHRUB’

Botanisch no-buzz borrelen is de bom. Deze easy mocktail op basis van zero sugar frisdrank gemaakt met kruiden, specerijen, bloemen en vruchten zijn jouw ticket to the tropics.

Fotografie Rene Mesman Styling Nanouk van Ramshorst Drinks-styling Claartje Lindhout Receptuur Martine Steenstra
BOTANISCHE DRANKEN ZIJN (AMBACHTELIJK) GEBROUWEN OF GEÏNFUSEERD MET (EXTRACTEN VAN) KRUIDEN, VRUCHTEN, PLANTEN, BLOEMEN – ‘ALLES UIT DE TUIN’
Personen
4
Duur
10
min

Ingrediënten

  • ca. 6 cm verse gember
  • 1 blikje ananasstukjes op eigen sap (227 g, Fairtrade Original)
  • 60 ml appelciderazijn (AH Biologisch)
  • 8 takjes Thais basilicum
  • 4 glazen crushed ice
  • 1 fles Royal Club Ginger Beer 0% suiker (1 liter)
  • 4 gedroogde ananasringen

Bereiden

Snijd de gember ongeschild in de lengte in zo dun mogelijke plakjes en verdeel ze over 4 glazen. Verdeel de ananasstukjes met sap en de appelciderazijn erover en doe in elk glas 1 takje Thais basilicum. Stamp met een cocktailstamper (of houten lepel) en roer het crushed ice erdoor. Vul aan met Royal Club Ginger Beer 0% suiker.

Garneer elk glas met een ‘ananasbloem’ en een takje Thais basilicum.

ROYAL CLUB GINGER BEER 0% SUIKER

Uitgesproken volwassen frisdrank met een herkenbare bite van pittige gember. Non-alcoholisch – als je anders zou vermoeden door de naam – én zonder suiker.
Bestel via ah.nl