Menu Sluiten
Search
Fris

ZERO HERO / JISKA VAN RHENEN, DUBBELFRISSS

FOTOGRAFIE MANON VAN DER ZWAAL TEKST ICO VAN RHEENEN & SANDER VAN WERKHOVEN
Fris

ZERO HERO / JISKA VAN RHENEN, DUBBELFRISSS

Helden zijn het. Omdat ze – ieder op zijn manier – tot de besten in hun vak behoren. En met kennis, kunde en bevlogenheid ook nog eens een bijdrage leveren aan de volwassen- wording van het drinken van alcoholarm bier en suikerarm fris. Helden dus.

FOTOGRAFIE MANON VAN DER ZWAAL TEKST ICO VAN RHEENEN & SANDER VAN WERKHOVEN

Churandy Martina uit Curaçao is sprinter en Nederlands recordhouder op o.a. de 60, 100 en 200 meter. Hij traint voor zijn zesde deelname aan de Olympische Spelen (Parijs 2024). Dan is hij 40 jaar.

Go for it

Eerder had DubbelFriss Wesley. Een vrolijke motivator, een ‘bengelengel’ op de schouder, die de hoofdrolspeler in de commercials nét even dat beetje extra moed gaf om een danspasje te wagen en een praatje met iemand aan te knopen. Heel anders, maar evenzeer in een vrolijk-activerende rol, zorgt nu meervoudig Olympisch atleet en Meest Positieve BN’er van het Jaar (in 2018) Churandy Martina in de DubbelFrisss- commercial voor good vibes. ‘We zochten iemand die anderen vooruithelpt, iemand die mensen een extra zetje geeft om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Een positieve coach. Iemand die de kreet “Go for it” representeert’, legt marketingmanager Jiska van Rhenen uit. Niet alleen vanwege zijn positieve uitstraling, maar ook om zijn voorbeeldfunctie als sporter (en coach) is Churandy Martina een perfecte combi met het zonnige frisdrank- merk. ‘Churandy is in het kader van zijn topsport natuurlijk altijd bezig met gezonde voeding’, legt Jiska uit. ‘En wij steeds vaker óók. De dranken die we nieuw in de markt zetten, zitten alle- maal in de 1-caloriecategorie, omdat daarin de grote behoefte van de consument ligt. DubbelFrisss heeft meer dan alleen 1 kcal producten, maar we stimuleren iedereen graag om vaker de bewuste keuze te maken onder het mom “net zo lekker maar zonder de calorieën.”

‘EEN POSITIEVE COACH, DIE JE ERGENS VOOR LAAT GÁÁN’

duurzaamheid een steeds belangrijkere focus

Naast gezondheid is ook duurzaamheid een steeds belangrijkere focus. Zo maken we gebruik van plantbased verpakkingen en wordt al meer dan 80 procent van het fruit in DubbelFrisss duurzaam geteeld. En komt het water dat voor de dubbel- smakencreaties wordt gebruikt uit onze eigen Veluwe Bron, waardoor het grondwater onaangeroerd blijft. Ook dat moet voor DubbelFrisss een uitdaging zijn: de wereld een beetje groener kleuren. Met een goed gemoed. Iedereen Dubbelfrisss.’

DUBBELFRISSS 1 KCAL APPEL & PERZIK SIROOP

Vruchtensiroop met verfrissende dubbele smaken en slechts 1 kcal per 100 ml, goed voor 30 glazen limonade.
Bestel via ah.nl