Menu Sluiten
Search
Fris

JAPANS WATER

Fotografie René Mesman Styling – Drinks-styling Nanouk van Ramshorst Foodstyling Claartje Lindhout
Fris

JAPANS WATER

Japan is hot. Als inspiratiebron voor de drankenén foodwereld. Zo drink je cool – zonder alcohol – én hap je hip met deze drie heerlijke Mitsuba rijstcrackers. Belegd, met een dip, of puur.

Fotografie René Mesman Styling – Drinks-styling Nanouk van Ramshorst Foodstyling Claartje Lindhout
Personen
2
Duur
5
min

Ingrediënten

  • 3 cm gemberwortel
  • 1 snackkomkommer
  • Halve citroen
  • AH Mineraalwater Licht Sprankelend

Bereiden

Snijd 3 cm gemberwortel in stukjes van 1 cm. Snijd 1 snackkomkommer in plakjes en snijd een halve citroen in plakjes en dan in kwarten.

Verdeel ze over een ijsblokjesvorm, vul aan met kraanwater en zet ca. 4 uur in de vriezer.

Doe een paar blokjes van elk in een glas en vul aan met AH Mineraalwater Licht Sprankelend.