Menu Sluiten
Search
WIN

Win een Royal Club Mocktail workshop bij jou thuis!

WIN

Win een Royal Club Mocktail workshop bij jou thuis!

Een keer iets bijzonders drinken zonder alcohol? Dat kan met de alcoholvrije variant van de cocktail: de mocktail! Royal Club heeft heel veel inspirerende recepten om overheerlijke mocktails mee te maken.

Meedoen?

Tijdens de Mocktail workshop ga je zelf aan de slag en mix je één van Royal Clubs krachtige frisdranken met verse ingrediënten als fruit, kruiden of specerijen voor een spannende smaak. Of bedenk je eigen Royal Club mocktail en verras vrienden en familie met jouw unieke creatie! De workshop (t.w.v. €750) duurt zo’n 1,5 tot 2 uur en is voor maximaal 20 personen op een eigen locatie. De bartender neemt natuurlijk alle benodigde drankjes en materialen mee.

 

Kans maken?

Laat ons weten met wie jij graag een Royal Club mocktail drinkt en waarom. Daarnaast leuk als je ons volgt op Instagram via @nolowmagazine.nl. Op vrijdag 30 juni maken we op deze pagina bekend wie de winnaars zijn. Zij ontvangen ook persoonlijk bericht via de mail.

 

Email je naam, leeftijd en laat ons weten met wie jij graag een Royal Club mocktail drinkt en waarom.

Email ons

 

  • De NoLow magazine actie van Royal Club loopt van zondag 21 mei 12 uur t/m vrijdag 30 juni 2023 12 uur.
  • Deelname vanaf 18 jaar, alleen geldig voor inwoners uit Nederland.
  • Te verzilveren tot en met 31 december 2023 en in te plannen in overleg en op basis van beschikbaarheid van de bartender op een eigen locatie.
  • Een jury beoordeelt de prestaties en kiest de winnaars. Na afloop van de actie worden de inzendingen en mailadressen verwijderd.
  • Klik hier voor de volledige actievoorwaarden 2023.