Menu Sluiten
Search
WIN

Win een Leffe BBQ

WIN

Win een Leffe BBQ

Dit wordt dé zomer van Leffe Blond 0.0. Het eerste alcoholvrije abdijbier dat smaakt als z’n blonde broer: fruitig, kruidig, met een vleugje vanille en kruidnagel.

Meedoen?

Combineer de Leffe Blond 0.0 met een BBQ in NoLow stijl: zonder vlees, zonder procenten, mét smaak! Start het BBQ-seizoen goed en maak kans op deze Leffe BBQ Egg (t.w.v.€249), gemaakt van hoogwaardig keramiek, volledig in Leffe-style vormgegeven en een unieke aanwinst voor je tuin. Als dat niet chill is?

 

Kans maken?

Leffe en barbecue, dat is als Suske & Wiske: een onverwoestbaar duo. Leffe heeft deze zomer een unieke ‘eigen’ BBQ ontwikkeld en die kan in jouw bezit komen. Hoe? Laat ons weten wat jij gaat bereiden op de BBQ en wie je uitnodigt voor een Leffe 0.0. Daarnaast leuk als je ons volgt op Instagram via @nolowmagazine.nl. Op vrijdag 30 juni maken we op deze pagina bekend wie de winnaars zijn. Zij ontvangen ook persoonlijk bericht via de mail.

 

Email je naam, leeftijd en laat ons weten wat jij gaat bereiden op de BBQ en wie je uitnodigt voor een Leffe Blond 0.0. 

Email ons

 

  • De NoLow magazine actie van de Leffe BBQ loopt van zondag 21 mei 12 uur t/m vrijdag 30 juni 2023 12 uur.
  • Deelname vanaf 18 jaar, alleen geldig voor inwoners uit Nederland.
  • Een jury beoordeelt de prestaties en kiest de winnaars. Na afloop van de actie worden de inzendingen en mailadressen verwijderd.
  • Klik hier voor de volledige actievoorwaarden 2023.